diumenge, 5 d’octubre del 2014

Per què un taller de creació multimèdia

Cada vegada més els alumnes dominen les tècniques de creació de textos multimèdia i el que és més important troben en aquestes pràctiques una motivació per a l'escriptura que supleix qualsevol tipus de dificultat que puguen trobar pel camí a l'hora d'utilitzar l'escriptura com a eina d'aprenentatge.

La divulgació de les tecnologies de la comunicació i les xarxes socials via Internet estan permetent una eclosió del que es coneix com les "intel·ligències múltiples" preconitzada de Gardner. Els alumnes utilitzen aquelles que per la seua senzillesa o popularitat els resulten més útils. Si aquestes eines de comunicació i aprenentatge "no formal" deixen de ser útils els alumnes les abandonen per unes altres. La conclusió és que allò important és la destresa que estem desenvolupant en cada cas, no la eina tecnològica concreta.

Al mapa de la imatge que enapçala l'entrada trobareu algunes eines populars per al desenvolupament de les  intel·ligències múltiples (a vosaltres us toca compartir aquelles que ja utilitzeu o investigar sobre les que ni havíeu sentit parlar-ne) i ací baix teniu un llistat de les tasques que desenvoluparem a classe per tal de posar en pràctica cadascuna de les intel·ligències múltiples:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar. Un blog és un espai de creació en col·lectiu.